Poate maine

Știu ca te afli undeva și ma cauți… și eu te caut… De atâtea ori am crezut ca ești tu. Așteptam o vorba, un gest care sa te trădeze, dar de fiecare data realizam ca e din nou un străin care a intrat în viata mea și l-am lăsat sa plece, pentru ca nu erai tu.

Visele și gândurile noastre se întâlnesc deseori și călătoresc împreuna peste mări și țări , intre ficțiune și realitate. Zi de zi sufletele noastre se contopesc, sentimentele noastre se zbat intre speranța și dezamăgire, speranța ca ne vom întâlni, dezamăgirea ca timpul trece și drumurile noastre rămân paralele. Avansam pe acest drum, cu pași mărunți, obosiți, punându-ne din când în când palma la frunte, privind drumul drept și infinit parca, pe care avansam cu încăpățânare. Privim apoi cerul în care credința noastră a murit demult, ne întrebăm dacă poate totuși un miracol va cobori pe pământ și pornim la drum cu umerii apăsați de eșecuri, cu pașii greoi trăgând speranțele în urma lor ca niște lanțuri, dar cu privirea înainte, cautând răscrucea de drumuri, locul nostru de întâlnire.

Nu fii trist…într-o zi iți promit, ne vom întâlni și nu te voi lasa sa pleci niciodată. Ne vom povesti aventurile, vom rade și vom plânge împreună, vom învăța sa iubim din nou si să redescoperim fericirea. Să nu ne oprim din drum indiferent câte piedici vom mai întâlni.

Nu știu cine ești și cum arăți, și totuși te cunosc atât de bine. Știu tot ce simți și ce gândești, știu ce iți place și ce nu iți place. Uneori am impresia ca tocmai ai trecut pe lângă mine. Ma întorc și iți vad doar umbra, însa îmi spun ca dacă ai fi fost tu, te-ai fi oprit, m-ai fi recunoscut. Atunci îmi continui drumul, în ritmul notelor muzicale ce îmi răsuna în urechi și îmi spun ca :  « poate maine… »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s